Skip to main content
Projekte

Instalimi i pompave termike në Vala Mar Residences – Durrës

By 03/05/2023No Comments

Pompat e reja të nxehtësisë ofrojnë aftësi të besueshme ngrohjeje dhe ftohjeje që janë efikase ndaj energjisë dhe plotësojnë kërkesat e veçanta të “Vala Mar Residences”.

Ekipi ynë i profesionistëve u sigurua që pompat e nxehtësisë të funksiononin plotësisht pas përfundimit të suksesshëm të procesit të instalimit. Për shumë vite në vijim, ne jemi të bindur se “Vala Mar Residences” do të ketë kursime të konsiderueshme në kosto dhe kontroll të përmirësuar të klimës së brendshme falë këtij investimi në teknologjinë më të avancuar.