Skip to main content
Category

Projekte

U përurua Spitali Pediatrik Kirurgjik

By Projekte

Pas pothuajse angazhim 3 vjeçar u përurua Spitali Pediatrik Kirurgjik.

Sigurisht ishte sfidë profesionale dhe individuale për të gjithë ne të cilët ishim të angazhuar ndaj e ndjej të detyrueshme tu falemnderohem të gjithë punëtorëve të cilët me angazhimin e tyre profesional ja dolëm që të realizojmë këtë projekt.

Instalimi i pompave termike në Vala Mar Residences – Durrës

By Projekte

Pompat e reja të nxehtësisë ofrojnë aftësi të besueshme ngrohjeje dhe ftohjeje që janë efikase ndaj energjisë dhe plotësojnë kërkesat e veçanta të “Vala Mar Residences”.

Ekipi ynë i profesionistëve u sigurua që pompat e nxehtësisë të funksiononin plotësisht pas përfundimit të suksesshëm të procesit të instalimit. Për shumë vite në vijim, ne jemi të bindur se “Vala Mar Residences” do të ketë kursime të konsiderueshme në kosto dhe kontroll të përmirësuar të klimës së brendshme falë këtij investimi në teknologjinë më të avancuar.

Dentalmed.ks e klimatizuar me Carrier

By Projekte

“Dentalmed.ks” tani ka kondicioner nga marka Carrier. Paisjet tashmë funksionojnë plotësisht pas një procesi të thjeshtë dhe të shpejtë instalimi. Ne jemi të bindur se kondicioneret nga Carrier, të njohur për produktet e tyre me cilësi të lartë dhe me efikasitet energjie, do të ofrojë ftohje të mirë dhe efikase për “Dentalmed.ks”.

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhjet më të mira për të përmbushur kërkesat e tyre pasi e kuptojmë se sa e rëndësishme është që bizneset të kenë një atmosferë të rehatshme të brendshme. Ne jemi të bindur se kondicionerët Carrier do të performojë mbi pritshmëritë dhe do të ndihmojë stafin dhe klientët e “Dentalmed.ks” të gëzojnë një mjedis pune më të këndshëm dhe efektiv.