Skip to main content
Lajme

Nga sot pëfaqësues zyrtar i brendit “Carrier”

By 03/05/2023No Comments

Jemi shumë të emocionuar të ju njoftojmë zyrtarisht, se tani jemi përfaqësues të brendit “Carrier”, brendit më të madhe për sistemet e ftohjes dhe ngrohjës. Carrier ka qenë një lider në këte industri për më shumë se një shekull, duke ofruar zgjidhje inovative dhe me efikasitet energjie për të përmbushur nevojat e klientëve në mbarë botën.

Si përfaqësues i autorizuar, ne jemi tani në gjendje të ofrojmë një gamë të gjerë produktesh Carrier, duke përfshirë kondicionerët, ngrohësit dhe sistemet e ventilimit.

Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë produktet dhe shërbimet më të mira të mundshme, dhe partneriteti me Carrier është një dëshmi e këtij angazhimi. Me këtë partneritet të ri, ne presim t’u shërbejmë klientëve tanë zgjidhjet më të avancuara dhe më të besueshme të ftohjes dhe ngrohjes të disponueshme në treg.