Skip to main content
Category

Lajme

Nga sot pëfaqësues zyrtar i brendit “Carrier”

By Lajme

Jemi shumë të emocionuar të ju njoftojmë zyrtarisht, se tani jemi përfaqësues të brendit “Carrier”, brendit më të madhe për sistemet e ftohjes dhe ngrohjës. Carrier ka qenë një lider në këte industri për më shumë se një shekull, duke ofruar zgjidhje inovative dhe me efikasitet energjie për të përmbushur nevojat e klientëve në mbarë botën.

Si përfaqësues i autorizuar, ne jemi tani në gjendje të ofrojmë një gamë të gjerë produktesh Carrier, duke përfshirë kondicionerët, ngrohësit dhe sistemet e ventilimit.

Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë produktet dhe shërbimet më të mira të mundshme, dhe partneriteti me Carrier është një dëshmi e këtij angazhimi. Me këtë partneritet të ri, ne presim t’u shërbejmë klientëve tanë zgjidhjet më të avancuara dhe më të besueshme të ftohjes dhe ngrohjes të disponueshme në treg.

Ngrohja dhe ftohja e dyshemesë

By Lajme

COMAP është i përshtatshëm për çdo konfigurim të ngrohjes dhe ftohjes së dyshemesë. Përfitimet kryesore: zgjidhje gjithëpërfshirëse, të lehta për tu instaluar, me çelës.

Zgjidhjet e COMAP:

 • Sistemi Plus
 • Sistemi Takues
 • Sistemi Optima
 • Sistemi Planea
 • Sistemi i Thatë
 • Sistemi Hekurudhor

Kontrolli dhe siguria e rrjeteve sanitare

By Lajme

Produktet e COMAP për kontrollin dhe sigurinë e rrjeteve sanitare sigurojnë mbrojtjen e instalimeve sanitare, shpërndarjen e ujit dhe izolimin e ujit të ftohtë dhe rrjeteve të ujit të ngrohtë shtëpiak. Zgjidhjet e COMAP:

 • Grupet e sigurisë
 • Komponentët e sigurisë dhe mbrojtjes
 • Reduktuesi i presionit
 • Rregullatori termostatik
 • Valvola sigurie