Skip to main content
Lajme

Ngrohja dhe ftohja e dyshemesë

By 03/05/2023No Comments

COMAP është i përshtatshëm për çdo konfigurim të ngrohjes dhe ftohjes së dyshemesë. Përfitimet kryesore: zgjidhje gjithëpërfshirëse, të lehta për tu instaluar, me çelës.

Zgjidhjet e COMAP:

  • Sistemi Plus
  • Sistemi Takues
  • Sistemi Optima
  • Sistemi Planea
  • Sistemi i Thatë
  • Sistemi Hekurudhor