Skip to main content
Projekte

U përurua Spitali Pediatrik Kirurgjik

By 04/05/2023No Comments

Pas pothuajse angazhim 3 vjeçar u përurua Spitali Pediatrik Kirurgjik.

Sigurisht ishte sfidë profesionale dhe individuale për të gjithë ne të cilët ishim të angazhuar ndaj e ndjej të detyrueshme tu falemnderohem të gjithë punëtorëve të cilët me angazhimin e tyre profesional ja dolëm që të realizojmë këtë projekt.