Sisteme të Ngrohjes

Sisteme Shtëpiake ose Komerciale

 

Klimatizim

Ofrojmë sistemet më të avancuara të klimatizimit

 

Ventilim

Ofrojmë sistemet më të avancuara te ventilimit

 

Ujësjellës

Ofrojmë të gjitha sistemet e ujësjellësit

1
1

PRODUKTET TONA

Ne përkujdesemi që të ju ofrojmë sistemet më të përshtatshme dhe avancuara teknologjike për:

Ngrohje

Boiler
Radiator
Sisteme të ngrohjës

Klimatizim

Pompat termike
Sistemi VRF

Ventilim

Rekuperatorë
Grila Difuzorë
Ventilatore

Ujësjellës

Boiler elektrik
Ena ekspanduese
Ujematesi
PËR NE

OLI GROUP

Si një nga kompanitë liderë për shitjen e produkteve për Ngrohje, Klimatizim, Ventilim, Ujësjellës. Në OLI Group mund të gjeni brendet më të njohura botërore të përcjellura me teknologjinë më të fundit inovative dhe atë të sigurisë. Të gjitha këto të mbështetura nga ekipet profesionale të montimit dhe instalimit të tyre.

TË REJAT E FUNDIT NGA OLI GROUP

Lajme

Nga sot pëfaqësues zyrtar i brendit “Carrier”

Jemi shumë të emocionuar të ju njoftojmë zyrtarisht, se tani jemi përfaqësues të brendit "Carrier",…
Lajme

Ngrohja dhe ftohja e dyshemesë

COMAP është i përshtatshëm për çdo konfigurim të ngrohjes dhe ftohjes së dyshemesë. Përfitimet kryesore:…
Lajme

Kontrolli dhe siguria e rrjeteve sanitare

Produktet e COMAP për kontrollin dhe sigurinë e rrjeteve sanitare sigurojnë mbrojtjen e instalimeve sanitare,…

Projektet e perfunduara

Projekte

U përurua Spitali Pediatrik Kirurgjik

Pas pothuajse angazhim 3 vjeçar u përurua Spitali Pediatrik Kirurgjik. Sigurisht ishte sfidë profesionale dhe…
Projekte

Instalimi i pompave termike në Vala Mar Residences – Durrës

Pompat e reja të nxehtësisë ofrojnë aftësi të besueshme ngrohjeje dhe ftohjeje që janë efikase…
Projekte

Dentalmed.ks e klimatizuar me Carrier

"Dentalmed.ks" tani ka kondicioner nga marka Carrier. Paisjet tashmë funksionojnë plotësisht pas një procesi të…

Doni të dini më shumë    Shiko të gjitha punët tona